samenwerken aan natuur, milieu en landschap​

Groot Zandbrink

Locatie huren

LOCATIE HUREN

Groot Zandbrink is bij uitstek een locatie waar u een evenement of (familie) bijeenkomst kunt organiseren in een landelijke sfeer. Een ongedwongen ambiance zorgt voor ontspanning en rust.   

Ook voor het geven van workshops of cursussen zijn de ruimtes op Groot Zandbrink zeer geschikt. Er zijn diverse ruimtes te reserveren inclusief verzorging van de inwendige mens.

Daarnaast leent de locatie zich prima voor o.a. vergadersessies, teambuilding en studiedagen.
Wij verzorgen uw koffie/thee/water arrangement, desgewenst met eigengebakken taart. Ook een(luxe) lunch serveren wij naar wens.
Voor buffet/diner/walking of sharing dinner werken wij samen met onze vaste cateraars.

via het onderstaande contactformulier of door middel van een e-mail te sturen aan :
reservering@grootzandbrink.n

CONTACTFORMULIER

THEEHUIS HUREN

Het Theehuis bevindt zich op de plaats waar vroeger de hooiberg stond en is opnieuw opgebouwd met veel glas en een Cortenstalen kap.                                                                     
De inrichting van het Theehuis is nostalgisch met een knipoog naar de oude boerenkeuken uit de vijftiger jaren. Daarnaast bieden het terras en de hooiberg een heerlijk verblijf bij mooi weer.  De hooiberg kunnen we bij minder mooi weer voorzien van zijwanden zodat het dan toch een comfortabele buitenruimte is.

Het theehuis is van maandag t/m vrijdag overdag te huur (buiten de reguliere openingstijden).

De binnenruimte
De ruimte is geschikt voor een groep van maximaal 20 personen voor bv. een aangeklede borrel en maximaal 15 personen voor een bijeenkomst die zittend aan een tafel plaatsvindt.

De catering
Consumpties worden volgens de menukaart aangeboden. Eventueel kan een arrangement worden afgesproken. Ook een high tea of lunch behoort tot de mogelijkheden.
We werken samen met onze vaste cateraars.

De kosten
De prijs voor het huren van het Theehuis is € 75,00 (incl.BTW) per dagdeel (exclusief consumpties).

DE DEEL HUREN

De Deel
Op Hoeve Groot Zandbrink bevindt zich uiteraard ook de Deel. Op de Deel is nog goed te zien hoe dit gedeelte van de boerderij er vroeger uitzag. De plaats waar de koeien stonden, waar de boerenknechten sliepen en de originele balkenconstructie zijn duidelijk herkenbaar. Evenals de opslagplaats van het hooi en de zogenaamde hilten zijn in tact gelaten.

De Deel is uitermate geschikt als vergaderlocatie, teambuilding / heisessies en het vieren of herdenken van speciale gebeurtenissen. Tevens is Groot Zandbrink een mooie trouwlocatie en/of plek voor een fotoshoot. Er zijn mogelijkheden om uw bijeenkomst met een wandeling en/of rondleiding o.l.v. een gids compleet te maken. Daarnaast is de Deel ook een mooie omgeving voor het geven van workshops of trainingen. 

Ons uitgangspunt is een gastvrij onthaal in een landelijke omgeving en ongedwongen warme sfeer. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om uw drankjes en hapjes te verzorgen. Ook lunches zijn mogelijk. In overleg met onze cateraars kunnen we een diner/buffet voor uw gasten verzorgen. Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

De ruimte
De Deel is opgedeeld in een middengedeelte en een Coupé Café.
Afhankelijk van het gebruik van de ruimten kunnen er circa 60 personen een plaats hebben. In een vergaderopstelling, waarbij iedereen oogcontact met elkaar kan hebben, is er plaats voor circa 24 personen. De lunch kan dan geserveerd worden in ons Coupé Café, hier zijn 6 vaste tafels elk geschikt voor 4 personen. Voor feestelijke gelegenheden kunnen we de Deel flexibel inrichten met tafels en statafels waaraan geborreld en gegeten kan worden. Ook is er ruimte voor een buffetopstelling. Het Coupé café is dan een leuke ruimte voor bv. kinderen.
De Deel is van maandag t/m zaterdag tot circa 21.30 uur te huur. Deze eindtijd hanteren wij omdat het voorhuis bewoond is.

De Catering 
Koffie/thee met een lekker stuk taart of gevulde koek zijn te bestellen. Ook frisdranken, bier en wijn met borrelgarnituur of Tapasplank verzorgen wij zelf. Afhanklijk van de grootte van de groep bieden wij diverse lunches aan. Bij grote groepen zullen we high tea’s, lunches of diner/buffet uitbesteden aan één van onze cateraars. Ook is het mogelijk om met uw gezelschap zelf te beschikken over koffie/thee en water voorziening. Zonder de hulp van onze vrijwilligers.

Wij streven ernaar om lokale producten te gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is de kaas en zuivel van Kaasboerderij de Kopermolen en het heerlijke ambachtelijke ijs van IJsboerderij Ruitenbeek. Alles wat wij kweken in de moestuin en op de akker kan op verzoek ook verwerkt worden in de buffetten of diners.

Uw wensen zijn voor ons belangrijk, samen doen we er alles aan om uw bijeenkomst gedenkwaardig te laten zijn. Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Voorzieningen op de Deel
Er is uitstekende geluidsapparatuur aanwezig met een draadloze microfoon en een vaste beamer met projectiescherm. Tevens hebben we flipovers beschikbaar. Samen met ons WIFI netwerk kunt u van deze faciliteiten gratis gebruik maken.
Er zijn twee toiletten beschikbaar op de Deel.

De kosten
De huur voor de Deel bedraagt per dagdeel € 250,00. Voor een hele dag is dit € 400,00.
Voor ANBI organisaties en vrijwilligers van Groot Zandbrink gelden gereduceerde tarieven.

EXPOSITIERUIMTE

Op Groot Zandbrink staat een grote expositieruimte waar Stichting Behoud Oude Werktuigen het boerenbestaan in en rond de Gelderse Vallei van vóór 1960 levend houdt. De stichting beheert en restaureert oude werktuigen en geeft demonstraties. 

In voorkomende gevallen is de Expositieruimte te huur.

BUITENRUIMTE

Onze buitenruimtes

Hoeve Groot Zandbrink beschikt over een Schapenwei en een grasland bij de Akker die bij mooi weer gebruikt kunnen worden voor evenementen of grotere bijeenkomsten.  U kunt hierbij denken aan bedrijfsuitjes, ‘Heidagen’ en het vieren of herdenken van speciale gebeurtenissen.                 
Ook zijn diverse combinaties van ruimtes mogelijk. Wij  adviseren u graag.   

Onze vrijwilligers dragen zorg voor de organisatie van uw bijeenkomst en zorgen tevens voor het serveren van de drankjes. Voor grote groepen verzorgen wij lunches, diners, buffetten en barbecues in samenwerking met door ons geselecteerde cateraars.

Indien u meer informatie wenst over het gebruik van de buitenruimtes kunt u het contactformulier bovenaan deze pagina gebruiken, mailen of telefonisch contact opnemen met: (06)15602994.

Zie ook onderstaande plattegrond.

VRIJWILLIGER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

LID WORDEN

Als lid kunt u deelnemen aan de projecten en activiteiten en steunt u de werkzaamheden van de vereniging.