logo transparent

Wat is er mooier dan na een fikse wandeling of fietstocht in een rustieke sfeer uit te rusten en te genieten van al wat een Theehuis te bieden heeft. 

Maar ook is het een mooie ambiance om gewoon in het weekend met vrienden of familie even lekker te ontspannen met een hapje en een drankje. 
Op woensdagmiddag is het een leuke omgeving om samen met de kinderen bv. een ijsje te eten.          
En wat denkt u van heerlijke eigengebakken taart, die lust iedereen wel! 

Het Theehuis bevindt zich op de plaats waar vroeger de hooiberg stond en is opnieuw opgebouwd met veel glas en een Cortenstalen kap.
De inrichting van het Theehuis is nostalgisch met een knipoog naar de oude boerenkeuken uit de vijftiger jaren. Daarnaast bieden het terras en de hooiberg een heerlijk verblijf bij mooi weer. De hooiberg kunnen we bij minder mooi weer voorzien van zijwanden zodat het dan toch een comfortabele buitenruimte is.

Theehuis 2021

Samengevat, in de sfeer van landelijke rust kunt u ontspannen en genieten van de dranken en kleine gerechten in het Theehuis van Groot Zandbrink.
Het Theehuis wordt gerund door vrijwilligers.
De openingstijden van het theehuis zijn van:
      1 november - 31 maart op zaterdag, zondag en woensdag van 12.00-16.00 uur.
       1 april - 31 oktober op zaterdag, zondag en woensdag van 13.00 - 17.00 uur.

Daarnaast hebben wij diverse ruimtes beschikbaar voor het vieren/herdenken van speciale gebeurtenissen. Ook voor bedrijven of organisaties bieden wij rustieke ambiances waar diverse bijeenkomsten gehouden kunnen worden.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is..... (zie in het menu: Locaties huren)

Wij heten u van harte welkom!