logo transparent

Nadere informatie over inschrijven volgt t.z.t.

De Boerenwinterwandeling is een wandeltocht van ongeveer zeven kilometer door het boerenland. Onderweg worden er verschillende boerenbedrijven bezocht. De sfeer wordt vergroot met vuurkorven en midwinterhoornblazers Onderweg is er warme choco, glühwein en oliebollen. Bij terugkomst op Groot Zandbrink kunt u, onder het genot van een drankje, gezellig napraten.

Als klap op de vuurpijl kunt u genieten van een heerlijk stamppottenbuffet!

SAVE DE DATE!; 29 december 2023 

 


De wandeling gaat soms over ongebaande paden. Het is dus niet mogelijk om de wandeltocht met een wandelwagen of een rolstoel te maken. Zorg voor stevige wandelschoenen. De route is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De wandeling start en eindigt bij Hoeve Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden) op vrijdag 29 december vanaf 12:00 uur. Honden mogen niet mee. Vier keer per uur start er een groep wandelaars, verder kunt u in eigen tempo de route volgen. 

Nadat uw inschrijving en betaling is ontvangen, krijgt u van ons bericht over de exacte starttijd.

De mensen die tussen 14:00 en 15:00 starten, lopen het laatste deel van de wandeling bij invallende duisternis. Dat kan leuk en spannend zijn, we zetten vuurkorven langs de route. Maar niet iedereen vindt dit prettig. Houd hier dus rekening mee bij het opgeven van de voorkeur-starttijd.

Er is ruimte voor ongeveer 400 wandelaars. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 

Inschrijven is mogelijk vanaf..... volgt

De voorwaarden voor deelname kunt u HIER vinden.