logo transparent

De Boerenwinterwandeling 2021 gaat door maar de opzet is dit jaar wel iets anders door de corona maatregelen. Gelukkig lijkt het er op dat we toch een leuke formule hebben gevonden. Alle deelnemers die voor de wandeling hebben ingeschreven, krijgen hierover bericht per e-mail. Het maximale aantal deelnemers is bereikt dus het is niet meer mogelijk om nog in te schrijven.

Nadat het door corona vorig jaar niet door kon gaan, hopen we dit jaar voor de achtste keer toch weer tussen Kerst en Nieuwjaar de Boeren Winter Wandeling te kunnen organiseren. Het is een wandeltocht van ongeveer zeven kilometer door het boerenland. Onderweg worden er verschillende boerenbedrijven bezocht. De sfeer wordt vergroot met vuurkorven en midwinterhoornblazers en we hopen natuurlijk op fraai winterweer. Onderweg is er warme choco, glühwein en oliebollen en op het eindpunt staat een heerlijk buffet met Oudhollandse stamppotten voor u klaar!

CORONA
We houden ons aan de meest recente maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd. Er is dus een kans dat de wandeling niet door kan gaan of moet worden aangepast. In de voorwaarden voor deelname leest u hoe we hier mee om gaan.

De wandeling gaat soms over ongebaande paden. Het is dus niet mogelijk om de wandeltocht met een wandelwagen of een rolstoel te maken. Zorg dus voor stevige wandelschoenen. De route is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De wandeling start en eindigt bij Hoeve Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden) op woensdag 29 december vanaf 12:00 uur. Honden mogen niet mee. Vier keer per uur start er een groep wandelaars, verder kunt u in eigen tempo de route volgen. Dit jaar wordt u vanaf Groot Zandbrink met een bus naar het startpunt gebracht.

Nadat uw inschrijving en betaling is ontvangen, krijgt u van ons bericht over de exacte starttijd.

De mensen die tussen 14:00 en 15:00 starten, lopen het laatste deel van de wandeling bij invallende duisternis. Dat kan leuk en spannend zijn, we zetten vuurkorven langs de route. Maar niet iedereen vindt dit prettig. Houd hier dus rekening mee bij het opgeven van de voorkeur-starttijd.

Er is ruimte voor ongeveer 400 wandelaars. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. U kunt zich inschrijven vanaf maandag 1 november 09:00 uur via de website www.valleihorstee.nl. Maar let op, vol = vol.

De voorwaarden voor deelname kunt u HIER vinden.